Bemutatkozik a két töltőfejes X2 modell

A világ első, házi sörfőzőknek fejlesztett, optikai szintérzékelővel ellátott félautomata sör palackozó berendezése

Támogass Te is

3 / 20 db

Rendeld elő az első 20 db AXCEL X2 palackozó gép egyikét több, mint 25% kedvezménnyel, 295 000 Ft helyett 220 000 Ft-ért. Rendeléseddel Te is támogathatod AXCEL piacra kerülését és visszajelzéseiddel hozzájárulhatsz AXCEL tökéletesítéséhez.

Előrendeléshez és további infóhoz írj a info@ynkbrewery.com-ra vagy ide kattintva küldj üzenetet.

sör palackozó gép

AXCEL, az új korszak kezdete

AXCEL egy elsősorban házi sörfőzöknek készült palackozó gép, mellyel egyszerre több sörös üveg egyidejű, automatikus töltése valósítható meg, azonban alkalmazható bármilyen folyadék halmazállapotú élelmiszer (pl.: cider, bor, pálinka) üvegekbe történő kiadagolásásra. A berendezés segítségével párhuzamosíthatóak a palackozás folyamatai, így főleg azoknak lesz nagy segítségére, akik egyedül palackoznak és/vagy nagyobb mennyiségű sört szoktak elrakni. A két töltőfejes változattal a sörpalackozásra fordított idő a negyedére csökkenthető.

AXCEL szabadeséses (gravitációs) rendszerű, vagyis a felső tartóra helyezett tárolóból kifolyó folyadékot gombnyomásra a töltőfejek alá helyezett üvegekbe, a beállított szintig tölti.

Nagy előnye a gépnek, hogy semmi nem kerülhet érintkezésbe a sörrel, amit ne tudnánk megfelelően fertőtleníteni. A csőrendszer és a töltőfejek egy mozdulattal kiszerelhetőek és külön sterilizálhatóak a többi, sörfőzéskor használt eszközhöz hasonlóan; a házi sörfőzésben forradalmian új, optikai, non-contact szintérzékelő pedig az üveg falán keresztül képes érzékelni, amikor egy üveg megtelt.

Egy gép, számtalan variáció

AXCEL teljesen moduláris felépítésű:
- tetszőleges elrendezéssel szerelhető, könnyű és erős aluminium vázból, valamint ellenálló PP tálcákból,
- környezetbarát, 3D nyomtatott PLA anyagból készült töltő modulokból, vezérlő panelből és
- némi elektronikából áll.

töltőgép

A vezérlő panel atombiztos, faék egyszerűségű, mindössze 3 nyomógomb található rajta és bárhova áthelyezhető. A folyadékkal érintkező csövek természetesen élelmiszeripari minőségű szilikonból vannak. Bár AXCELNEK kijelzője nincs, de WiFi-n keresztül elérhető menüje böngészőben nyílik meg.

A képeken látható modell méretei: hossz 330 mm, szélesség 330 mm, magasság 1000 mm. Súlya: ~8 kg.

sör palackozó gép

"Értem én, hogy gőzgép..."

AXCEL ipari megoldásokat tesz elérhetővé a házi sörfőzők számára. A gép funkcionális alapegysége a töltésért felelős modul, mely a jól ismert visszacsapó szelepes szifonon kívül a töltőfejbe integrált, optikai (spektrofotometriás) szintérzékelőből, illetve a töltőfej vertikális mozgatásáért felelős nagy precizitású léptetőmotorból tevődik össze. Ezekből tetszőleges számút képes kezelni a gép hátulján lévő elektronika.

Az optikai szenzor az üveg falán keresztül érzékeli, ahogy a töltés során emelkedő folyadékfelszín elhalad előtte. Ekkor a töltőfej felemelkedik és a szifon végén lévő rugós visszacsapó szelep automatikusan zár, a töltés leáll.

További funkciók

AXCEL beépített WiFi-vel rendelkezik, a beállításokhoz szükséges kezelőfelülete böngészőben jelenik meg. Telefonunkkal csatlakozhatunk a saját hálózatához, vagy kapcsolódhatunk vele az otthoni routerhez is.

sör palackozó gép

A töltőfejeit manuálisan kell beállítanunk az üvegmagasságoknak és a kívánt töltési szinteknek megfelelően. Az egyes fejeket külön tudjuk állítani, így különböző típusú üvegek (0,33-as, 0,5-ös stb.) egyidejű töltése lehetséges. A konfigurációs adatokat menti a gép, a következő alkalommal nincs szükség külön beállításra.

AXCEL méri az egyes üvegek töltési idejét, ha üzemzavart érzékel, automatikusan leállítja a töltést; ugyanez megtehető a vészleállító gomb segítségével.

Információ, árajánlat kérés, megrendelés

Minden palackozó gép egyedileg készül a Megrendelő igényei szerint, így például a váz - kevés megkötéstől eltekintve - tetszőleges elrendezéssel és méretekkel rendelhető. Az optimális töltőfejszám a palackozandó sör mennyiségének függvényében változik. A pontos felhasználói igények ismerete esetén tudok egyedi árajánlatot adni.

A képeken látható két töltőfejes AXCEL X2 modell ára: 295 000 Ft.

AXCEL természetesen kipróbálható előre megbeszélt időpontban.

Az esetlegesen felmerülő kérdésekre örömmel válaszolok. További infó, árajánlat kérés és megrendelés: info@ynkbrewery.com vagy küldj üzenetet innen a honlapról.

Ha idáig eljutottál, biztosan van véleményed, kérlek, hogy segíts és tölts ki egy kérdőívet AXCEL-ről! A Google Forms az alábbi linken érhető el: https://forms.gle/2jSMZxYRCzbrm94z5